Hajdúszoboszló aquapark csúszdapark,aquaréna,aquaticum
quapark
 
12 méter magasságból indulnak
 
A családi vízi szórakoztatási örömöket szem előtt tartva a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő Rt. 2000-ben megépíttette a strandon Magyarország első csúszdaparadicsomát.
 
Gyerekcsúszda
A szükséges elemeket Spanyolország-ból rendelték meg. Az új turisztikai termékhez nagy segítséget nyújtott az Európai Unió PHARE Regionális Kí-sérleti Programjától kapott pályázati támogatás és a Gazdasági Minisztéri-um kamattámogatása. Az Aquapark már júniustól fogadhatta a látogatókat, s a hazai és külföldi vendégek köré-ben egyaránt óriási népszerűségre tett szert.
Rengeteg az érdeklődő
 
Vízbeérés
Őrült folyó
 
A locsoló elefánt
Mert "szuper jó" - így reagáltak mind, mintha össze-beszéltek volna, a különleges élménnyel telhetetlen ifjak és örökifjak e sorok írójának spontán közvélemény kutatásakor.
A 12 méter magas indítótoronyból indulva kilenc különféle pályából választhatnak a nagy csobbanás szerelmesei. Van itt négypályás óriás-, kétféle kamikáze, óriás csavarcsúszda, "fekete lyuk", és "őrült folyó". Utóbbiakon kizárólag extra úszógumikkal "közlekedhetünk".
 
Az apróságokat a tengerparti világ csobogói, a medencében álló élethű elefántjai, két gyermekcsúszda, valamint fajátszótér kápráztatja el!
A csúszdapark a strand hátsó részén lévő egy hektáros területen található, szerelmesei kétórás vagy egész napra szóló belépőt válthatnak.
Mivel az Aquapark kapacitása már az első két évben kicsinek bizonyult; ezért 2002-ben területét duplájára bővítették, valamint 3 új csúszdaelem épült (Niagara, big hole, twister), így a csúszdák összhossza meghaladja az 1 km-t. Aki elfáradt a csúszdázásban, az a sodrófolyóban vagy a 3 új strand-medencében pihenheti ki magát (felnőtt, gyermek és bébimedence). A bébimedencében vízivár várja a legapróbb-akat.
Versenyzés akár 4 pályán
 
Nyitvatartás:
 
május 1- május 31-ig
12-16 óráig ( szombat, vasárnap )
június 1- augusztus 31-ig
10-18.30 óráig
szeptember 1- szeptember 30-ig
12-16 óráig ( szombat, vasárnap )
 
 
Fontos tudnivalók:
 
Az Aquapark a fürdőbelépő megváltását követően, kizárólag a strandfürdőn keresztül megközelíthető, külön belépőjeggyel üzemelő önálló egység. Az Aquapark belépőjegy (karszalag) megváltása a két egység között korlátlan átjárást biztosít.
A nagycsúszdák használata 12 éves kortól megengedett, 10-12 éves korban pedig írásos szülői engedéllyel. 0-3 éves korig az Aquapark ingyenes.
Hajdúszoboszló aquapark csúszdapark,aquaréna,aquaticum
Cím: Hajdúszoboszló, Szent István park 1-3.
Telefon: 06 (52) 558-558, E-mail: info@hungarospa-rt.hu, Internet: www.hungarospa.biz