Hajdúszoboszló szállás
zállásunk
 
Távol a belváros zajától - de közel a strandfürdőhöz (800 m) és a nemrég létrehozott horgásztóhoz (100 m) - fekszik a középkori hangulatot idéző, de felszereltségben és kényelemben a mai kor követelményeinek megfelelő apartman kategóriájú szálláshelyünk.
4 férőhelyes (2 szobás/2 ágyas) apartmanokkal és egy hatalmas kerttel várjuk kedves vendégeinket. Elsősorban 4-5 fős családoknak és baráti társaságoknak ajánljuk apartmanjainkat, ahol együtt mégis külön tölthetik az ittlétüket. 8-10 fős társaság esetén pedig mindkét ebédlőben együtt is kényelmesen elférnek.
Apartmanvár
Hajdúszoboszlói
Utcafront
 
Bejárat a hátsó tornyon
Mindkét fűthető apartman tartalmaz egy konyhapultot ebédlővel, ahol nem csak étkezni lehet, hanem benti szabadidős programokat is eltölteni. Ezenkívül két darab kétszemélyes hálószobát és egy zuhanyzós fürdőszobát. (Pótágyazásra is van lehetőség)

Apartmanonkénti felszereltség:
színes TV
hűtőgép (fagyasztóval)
főzési lehetőség
mikrohullámú sütő
kávé-, teafőző
Hajdúszoboszló
Bástya
Hajdúszoboszlói szálláshelyek
Ebédlő
Az épületről még hiányzik a nemesvakolat, de belülről teljesen befejezett.
Konyha
Fürdőszoba
 
Apartmanjaink két fajta szobát tartalmaz-nak. Egy franciaágyasat, és egy széthúz-ható kétágyasat. A lakások teljesen külön bejárattal rendelkeznek (egyik tükörképe a másiknak), 30cm-es fallal elválasztva, így vendégeink zavartalanul pihenhetnek és nem zavarják egymást.
Hálószoba
Hajdúszoboszló
 
  Ebédlő-
konyha
  Háló  
 
 
    Fürdő Háló  
 
Hajdúszoboszló
Egy apartman alaprajza
 
Grillkert
Grillkert
 
Fajátszótér
Fajátszótér
 
Szeretettel várjuk családjával, barátaival, legyen a vendégünk!
 
Hajdúszoboszló, Beke u. 2. Telefon: +36-70-612-1023, Email: info@apartmanvar.hu