endégkönyv
 
Érdemes volt eljönni az ország másik feléről, szűk volt a három nap, reméljük még visszatérünk!!! Szép és kényelmes az Apartman. SZERINTÜNK:
 
Köszönjük szépen a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek ajánljuk:
aki Hajdúszoboszlón jár, szállása legyen az Apartmanvár!
 
Kiválóan éreztük magunkat! A rossz idő ellenére is a kellemes hangulatú szobákban. Észre sem vettük, hogy elmult az idő és menni kell haza. Köszönjük a kedves vendéglátást! Ha tehetjük mégegyszer eljövünk és másoknak is ajánljuk.
 
Köszönjük a csodálatos szállást amely egész itt létünk alatt biztosította kényelmes pihenésünk: a sok fürdés és szórakozás után. Minnél hamarabb vissza szeretnénk ide jönni barátainkal.
 
Ez a három éjszaka és három nap annyi energiával töltött fel bennünket, hogy kitart év végéig! Most visszatérünk a munkához, de reméljük, hogy hamarosan visszatérünk ide is! Köszönjük a vendéglátást!
 
Nagyon jól éreztük magunkat. Jövőre veletek itt, ugyanitt, ugyanakkor! Még visszatérünk! Köszönjük szépen a vendéglátást!
 
Remek időben, remek szálláson, nagyon jól éreztük magunkat. Kivánunk sok-sok vendéget, és nagyon jó egészséget! A várlakók!
 
Köszönjük a vendéglátást, további sok vendéget és jó egészséget kívánunk.
 
Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat és sok sikert kívánunk a "Vár" => Erőddé fejlesztéséhez!
 
Hősiesen bevettük az Apartmanvárat, ám nekünk már beborult, jó pihenést a vár következő urainak.
 
Köszönjük, jó volt, szép volt, kellemes volt jól éreztük magunkat. Sőt a szobában való lubickolást is élveztük (csőtörés)
 
Szép volt, kellemes volt, remekül éreztük magunkat a kellemes apartmanban. Mindenünk megvolt, amire csak szükségünk lehetett. Külön köszönet a remek időért :-)
 
(Első két mondat finnül van) Minden jót! Kerékpárosok Ouluból, Finnország (aláírások) Köszönöm szépen!
 
Hajdúszoboszló, Beke u. 2. Telefon: +36-70-612-1023, Email: info@apartmanvar.hu